SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Accesorii pentru Schele și Cofraje

Accesorii pentru schele si cofraje

O gama variata de schele metalice si cofraje, impreuna cu accesoriile aferente, precum si servicii de inchiriere ale acestor elemente de constructii: iata oferta companiei SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu pentru toti clientii sai. Firma noastra vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de schele metalice pentru a-si desfasura activitatea, oferindu-le acestora solutii complete in functie de cerinte si nevoi.

Utilizarea in deplina siguranta a unei schele metalice sau a unui cofrag este posibila numai daca aceastea din urma sunt montate corespunzator, cu toate accesoriile specifice. Pe langa comercializarea schelelor si a cofrajelor, SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu va pune la dispozitie si o gama diversificata de accesorii, incepand de la clasicele cuple rotative, tiranti, piulite etc.; toate pentru asigurarea unei montari corecte. In acest fel, muncitorii isi pot vedea de treaba linistiti, riscul producerii unor evenimente nefericite ca urmare a unei schele instabile fiind total excluse.

Pentru produse de calitate, fabricate de unii din cei mai importanti producatori din Europa, oferite pe piata de specialitate la preturi accesibile, apelati cu incredere la SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu!

Cuple Rotative

prod_35

Cuplele se mai intalnesc si sub denumirea de “nuci”, o denumire populara foarte des utilizata printre muncitorii din constructii, iar rolul lor este acela de a ajuta la montarea schelelor metalice.

 

Bara tirant pentru cofraje

Bara-tirant-filtata-cofraje

Bara tirant este confectionata din otel cu o rezistenta de 90 KN sau 120 KN si este special creata pentru cofraje. Dimensiunea standard pe care o gasesti pe piata la acest produs este de 6 metri lungime. In ceea ce priveste filetul barei tirant, acesta are o dimensiune standard de 15 mm.

Piulite autoblocante patrate bombate

prod_38

Piulitele autoblocante patrate de tip bombat sunt confectionate din otel de 90 KN si sunt utilizate pentru tirantii de cofraje. Fiecare piulita este dotata cu un filet pentru tirant de 15 mm. Piulitele autoblocante sunt galvanizate si zincate termic.

Piulita autoblocanta rotunda plata

prod_39

Acest gen de piulite sunt dublu autoblocante si se utilizeaza pentru suprafetele inclinate. Una dintre cele mai cautate piulite autoblocante apartin marcii Dywidag si se foloseste cu succes pentru cofrajele care au o suprafata inclnata, dar si pentru ancorajele in beton.

Piulita simpla

prod_40

Aceste accesorii sunt indispensabile pentru sistemele de cofrare. Piulitele sunt confectionate din otel de 90 KN si sunt utilizate pentru tiranti de cofraje. Pe piata, se gasesc 5 modele de piulite simple dintre care poti alege in functie de nevoi.

Piulita fluture

prod_41

Piulita model fluture este utilizata impreuna cu bara de tirant si este confectionata din otel de 90 KN. Este galvanizata si zincata termic, pentru o protectie sporita impotriva coroziunii, caracteristica esentiala deoarece este expusa in permanenta la umezeala.

Element waterstop cofraje

Blocstop-interior-cofraje-pentru-tije-filetate-15-mm-90-KN_3389192_1273261717

Elementele waterstop pentru cofraje se mai numesc si elemente blocstop apa sau elemente apastop si sunt utilizate pentru tirantii de cofraje, mai precis pentru filetul bara tirant, care are o dimensiune de 15 mm si este confectionat din otel de 90 KN.

Reductie PVC waterstop

123067

O reductie PVC de tip waterstop este utilizata pentru tevile din PVC ale tirantilor. Asa cum ii spune si denumirea, acest produs este folosit pentru sistemul de cofrare si are rolul de a opri apa sau alte elemente lichide de a iesi in afara cofrajului.

Cleme cu pana pentru otel beton

Clema-cu-pana-cofraje-otelbeton-fierbeton-8-10-mm_3389192_1291840629

Asa cum le spune si denumirea, clemele sunt utilizate pentru o mai buna prindere a sistemelor de cofraje. Ele se instaleaza usor si se manevreaza la fel de usor. Iar calitatea, rezistenta, durabilitatea si pretul accesibil le fac accesorii indispensabile.