SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Cofraje

Cofraje metalice

 

Compania SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu va ofera servicii de inchiriere pentru cofraje metalice, elemente indispensabile in ridicarea constructiilor din beton. Importator de accesorii utilizate in domeniul constructiilor, SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu dispune de o gama diversificata de cofraje metalice, pe care le ofera spre inchiriere tuturor celor interesati, la cele mai bune preturi de pe piata de profil.

Cofraje metalice cu posibilitatea montarii pe suprafete mici, medii sau mari, in plan orizontal, respectiv lateral, modele pentru fundatii, pereti, plafoane si alte parti ale unei constructii, cofraje confectionate din aluminiu sau prevazute cu rama metalica, fabricata din otel, toate acestea si nu numai va stau la dispozitie pentru inchiriere, doar prin intermediul firmei SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu. Datorita gamei variate de dimensiuni in care sunt disponibile, cu siguranta veti gasi si cofrajele metalice potrivite pentru constructia la care lucrati.

Toate aceste aspecte, impreuna cu preturile avantajoase la care sunt oferite spre inchiriere recomanda firma SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu ca fiind cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba de astfel de servicii.

Cofraje metalice Pashal

prod_2

Cofrajele metalice Pashal sunt caracterizate prin usurinta cu care se folosesc in manipulare. Sunt tipuri moderne de cofraje, care permit realizarea de diferite forme constructive. Datorita eficientei acestora se reduce timpul de realizare a constructiei.

Cofraje metalice Wendler

prod_3

Cofrajele metalice Wendler sunt realizate din rama din otel, deosebit de groasa, ce le confera o rezistenta aparte. Modularitatea acestor sisteme de cofraje ofera permite scurtarea semnificativa a timpului de realizare a cofrajului.

Cofraje metalice Meva

prod_10

Acest tip de cofraj este unul deosebit de rezistent, de mare capacitate si este utilizat pentru aplicatii universale. Inaltimea panourilor de 270 cm ofera posibilitatea de a realiza structuri mari, fara a fi nevoie de remontarea cofrajelor.

Cofraje Hunnebeck Leichschalung

prod_11

Aceste cofraje sunt realizate din aluminiu si se folosesc indeosebi pentru plafoane. Ele se caracterizeaza prin greutate redusa si sisteme de imbinare, sisteme care elimina alte materiale necesare precum grinzile sau furcile, usurand astfel munca echipelor de constructii. De asemenea, se caracterizeaza si prin rapiditatea montarii si demontarii lor.

Cofraje Hunnebeck

Manto

manto

Calitatea, functionalitatea si flexibilitatea sunt caracteristicile esentiale care le recomanda ca fiind cel mai popular sistem de cofraje destinat executarii constructiilor industriale si rezidentiale. Grosimea ramei si nervurile de rigidizare dispuse in interiorul acesteia, confera cofrajului Manto o robustete deosebita.

Cofraje metalice

Manto

manto

Cofrajele  metalice modulare sunt folosit atat in pozitie orizontala, cat si in pozitie verticala. Pentru colturi se folosesc prinderi speciale, care se pun intre panourile metalice de cofrare. Pentru realizarea peretilor si stalpilor se pot utiliza cofraje cu inaltimi diferite, in functie de configuratia constructiei.