SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Popi

Popi metalici pentru constructii

 

O gama diversificata de accesorii pentru constructii, printre care si popi metalici, noi sau second hand, sunt oferiti spre vanzare si de catre compania noastra SCHELE POPI COFRAJE din Sibiu, firma specializata in comertul cu astfel de produse. 

Un rol aparte in ridicarea constructiilor de beton il au accesoriile, fara de care nicio lucrare de acest gen nu ar fi posibila. De la sisteme de cofraje, si pana la popi metalici, acum aveti sansa de a cumpara sau inchiria astfel de produse la cele mai corecte preturi din piata! In ceea ce priveste popii metalici, dispunem de modele cu deschideri cuprinse intre 2,50 - 5,50m. Importati din Germania, de la producatori renumiti precum Peri, Doka sau Hunnebeck, popii metalici sunt supusi procedeului de galvanizare pentru a capata rezistenta sporita impotriva coroziunii. 

Va punem la dispozitie accesoriile esentiale oricarei lucrari de constructii din beton, produse ce asigura obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor.

Popi metalici vopsiti

 

prod_7

 

Popii metalici vopsiti sunt foarte rezistenti, fiind facuti din otel de cea mai buna calitate. Se pot folosi pentru fixarea elementelor exterioare de sustinere, caloti sau nervuri ale cofrajelor de dimensiuni mai reduse in sectiune transversala pentru grinzi sau stalpi.

VARIANT Popi zincati

 

prod_14

 

Popii metalici Variant zincati sunt reglabili, extensibili. Reglarea fina se face cu ajutorul piesei filetante. Acesti popi sunt zincati pentru o cat mai buna protectie impotriva coroziunii si o durata cat mai mare de folosinta. Produsi in Europa, deschidere intre 3,00 - 5,50 m

DOKA PERI Popi galvanizati

 

prod_15

 

Popii Doka Peri (metalici)  sunt elemente de sustinere pentru cofraje. Ei se utilizeaza intr-o constructie  care se doreste a se finaliza cat mai repede, cat mai bine si, desigur, cat mai ieftin. Sunt realizati din materiale de calitate, fapt ce le confera o rezistenta deosebita.

VARIANT Furci metalice zincate

 

Furci metalice galvanizate pentru a sustine grinda din lemn H20, suporta incarcari mari. Aceste furci pot asigura o capacitate portanta ridicata. Sunt produse in Europa