SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Schele

Schele

 

Schele metalice noi sau second hand, certificate european, produse in Europa, atat fixe cat si mobile, va stau la dispozitie prin intermediul firmei SCHELE POPI COFRAJE din Sibiu. Asigurarea unor astfel de accesorii in orice lucrare ce vizeaza domeniul constructiilor reprezinta primul, si totodata cel mai important aspect pe care trebuie sa il luati in considerare. Pentru a oferi conditii optime de desfasurare a lucrarilor in cauza, si implicit siguranta muncitorilor, este esential sa achizitionati doar produse de calitate, iar acum acestea va sunt puse la dispozitie, la cele mai bune preturi, doar de catre SCHELE-POPI-COFRAJE din Sibiu!

Schelele metalice au o greutate redusa, sunt zincate pentru a preveni corodarea acestora, si au structuri, si implicit dimensiuni diferite in functie de model. Schele pentru fatade sau modele mai complexe, prevazute cu scari, produsele de acest gen de care dispune SCHELE POPI COFRAJE din Sibiu sunt importate din Germania, calitatea nemteasca resimtindu-se pe deplin in momentul utilizarii.

Mai mult, daca nu doriti sa le achizitionati, SCHELE POPI COFRAJE din Sibiu vi le ofera spre inchiriere la preturi avantajoase!

Schela Variant 

 

52865891_1_644x461_schela-zincata-vaslui

 

 

Schelele Variant sunt fabricate din otel, iar apoi sunt zincate la cald, la rece sau vopsite, ceea ce ofera robustete si durabilitate in timp unui asemenea produs. Alte avantaje ale unei schele zincate se refera la montajul extrem de simplu, care nu-ti ia mult timp, fiabilitate, varietatea de modele, dar si preturile avantajoase. 

 

Schela Layher

 

Schela-metalica-zincata-second-hand-Layher-Blitz-73-1002-mp_5793432_1292583579

 

 

Cand spui Layher, spui traditie de peste 60 de ani, spui calitate exceptionala si preturi rentabile pentru orice buzunar. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, Layher a pus la punct un sistem de schele extrem de sigur, sistem ce a fost agrementat tehnic in peste 60 de tari din lume, printre care se numara si Romania.

 

Gard Protectie

 

Garduri-de-protectie_1961471_1282290096

 

 

Gardurile metalice de protectie sunt de fapt accesorii care au rolul de a delimita anumite spatii printre care se numara santierele in lucru si zonele in care sunt efectuate diverse lucrari periculoase pentru pietoni. Sunt folosite chiar si pentru delimitarea de spatii destinate concertelor sau altor gen de evenimente live.

 

Schela Altrad Baumann

 

?????????????????????????????????????????????????????????

 

Acest gen de schela este un model deosebit de usor, dar totodata rezistent,  fiind realizat din otel zincat. Ca si elemente componente si schela Altrad Baumann este alcatuita din cadre verticale si podini din lemn sau otel, mana curenta, capete confectionate din metal, diagonale si picioare reglabile.

Schela Europeana

 

XqT36KamN2GCR798

 

Acest gen de schela este caracterizat printr-o rezistenta aparte, ceea ce o face deosebit de cautata in domeniul constructiilor de pretutindeni. Producatori Europeni.