SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Schele / Schelă Layher

Schela Layher

Schela-metalica-zincata-second-hand-Layher-Blitz-73-1002-mp_5793432_1292583579

Cand spui Layher, spui traditie de peste 60 de ani, spui calitate exceptionala si preturi rentabile pentru orice buzunar.

Cine este Layher? Este o companie germana, care prin toate solutiile tehnice pe care proprii specialisti le-au gasit, a reusit sa se impuna pe piata de specialitate, detinand in acest moment peste 60% din aceasta.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, Layher a pus la punct un sistem de schele extrem de sigur, sistem ce a fost agrementat tehnic in peste 60 de tari din lume, printre care se numara si Romania.

Produsele pe care Layher ti le pune la dispozitie in Romania se pot clasifica astfel:

  • Sisteme de schele Fulger sau Blitz, cum ii spun nemtii. Acest sistem este solutia perfecta pentru fatade si are 5 elemente de baza: podele, rame, balustrade, picioare reglabile si diagonale. Caracteristica principala a acestui sistem este ca se poate monta “iute ca fulgerul”, adica cu viteza si precizie.
  • Sistemul Layher Universal. Este un sistem clasic si consacrat si se refera la schele modulare. Se utilizeaza atat pentru cladiri interioare, cat si pentru fatade, oferind varietate si flexibilitate in constructii.
  • Sistemul de protectie. Este absolut necesar in constructii si este un sistem compatbil cu Blitz si Layher Universal, oferind flexibilitate si diversitate.
  • Sistemul Showbiz si Event. Acest sistem de schele se utilizeaza pentru pasarele sau tribune, turnuri sau standuri pentru diverse targuri.
  • Scari, dar si sisteme rulante de schele. Sunt solutia perfecta indiferent de teren si de nivelul de accidentare al acestuia. Iti ofera calitate si siguranta garantata!