SECOND HAND SAU NOI / ÎNCHIRIERI - VÂNZĂRI0726 331 766
Distribuitor oficial Variant, Extraform, Altrad Baumann

Home / Schele / Schelă zincată

Schela Variant

52865891_1_644x461_schela-zincata-vaslui

Schelele Variant sunt unele dintre cele mai cautate schele din domeniul constructiilor. De ce? Deoarece prezinta rezistenta crescuta, iar daca facem comparatie cu alt gen de schele care exista la ora actuala pe piata, calitatea lor este net superioara.

Schelele Variant sunt fabricate din otel, iar apoi sunt zincate la cald, ceea ce ofera robustete si durabilitate in timp unui asemenea produs. Alte avantaje ale unei schele Variant se refera la montajul extrem de simplu, care nu-ti ia mult timp, fiabilitate, varietatea de modele, dar si preturile avantajoase. Nu mai vorbim si despre faptul ca sunt deosebit de sigure pentru muncitori si prezinta, pe deasupra, diverse accesorii destinate tot sigurantei acestora. Daca mai pui la socoteala si faptul ca sunt fabricate in Europa, acest gen de schele sunt adevarate bijuterii pentru toti cei care-si desfasoara activitatea in constructii.

Latimea medie a unei schele zincate este de 70 cm, iar dimensiunea cadrului este de 300cm x 200cm. 

Ca si elemente componente principale trebuie sa amintim cadrele, diagonalele si balustradele, podinele din metal zincat, picioarele si sistemul de ancorare.

Vrei sa cumperi sau sa inchiriezi o astfel de schela? Ambele variante sunt posibile, in functie de nevoile si posibilitatile tale.